OM OSS

HER FÅR DU LITT
INFORMASJON

Nittedal Historielag ble stiftet i 1953 og er medlem av Romerike Historielag. Laget har ca. 250 medlemmer.

Gjennom turer, møter, kurs og publikasjoner ønsker laget å gjøre folk kjent med bygda og bygdas historie.
Historielaget arrangerer også turer til Oslo og nabobygdene. Alle er velkomne til å delta på våre arrangementer.

Nittedal Historielag er også på Facebook.
Her kan du «poste» dine egne bilder, tekst og videosnutter og bidra til å øke interessen for vårt engasjement i Nittedals historie.

FOREDRAG og utflukter

Vi arrangerer jevnlig foredrag og utflukter. Foredragene skjer som oftest enten i Kulturhuset Flammen eller i NIL-huset.

spennende turer

Vi arrangerer årlig turer over 3-4 dager i Norge, så vel som tematurer til utlandet for våre medlemmer. Turene er veldig populære, så her gjelder "først til mølla prinsippet".